Τα Στουντιος

Η Κεφαλονιά είναι ένας από τους πιο διάσημους Ελληνικούς προορισμούς από το 1970. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο επιλέγουν αυτό το υπέροχο νησί του Ιονίου για τις καταπληκτικές παραλίες του, για τη θέα που σου κόβει την ανάσα και για το μοναδικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας όπου σπάνια βρίσκει κανείς οπουδήποτε αλλού στον κόσμο! Οι Κεφαλλονίτες είναι γνωστοί για την φιλοξενία τους, το ζωντανό πνεύμα και την καλή παρέα τους. Το νόστιμο φαγητό, το καλό κρασί και οι κεφαλλονίτικες καντάδες κάνουν την διαφορά από κάθε άλλο είδος διασκέδασης.

Τα Studios Dimitris είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που ακολουθεί αυτές ακριβώς τις Κεφαλλονίτικες αρχές. Βλέπουμε τους καλεσμένους μας σαν παλιούς φίλους και προσπαθούμε να τους δίνουμε όλη μας την προσοχή και φροντίδα όπως ακριβώς κάνουμε και με τους κανονικούς μας φίλους. Βρισκόμαστε στον Καραβόμυλο, μόλις μερικά χιλιόμετρα έξω από το λιμάνι της Σάμης στην Κεφαλονιά. Ο Καραβόμυλος είναι ένα καταπληκτικό χωριό που συνδυάζει θάλασσα και βουνό και ο συνδυασμός της ηρεμίας και ησυχίας που παρέχει θα σας κάνει να νιώσετε πολύ άνετα. Για ανθρώπους που αποζητούν την ξεκούραση, θα νιώσουν σαν το σπίτι τους και η φρέσκια πρωινή θαλασσινή αύρα με τους ήρεμους ήχους απ’ τα κύματα, είναι το καλύτερο ξύπνημα για να ξεκινήσετε ωραία τη μέρα σας στις διακοπές που τόσο χρειάζεστε.

Όλες οι αισθήσεις εδώ είναι υπέροχες. Κάντε μία βόλτα στο κήπο μας, απολαύστε ένα κρύο ποτό και διαβάστε το βιβλίο σας χωρίς ενοχλήσεις, σε ένα ήρεμο περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε κάθε λεπτό της διαμονής σας. Και αν χρειαστείτε πληροφορίες για το πού να πάτε και τί να δείτε, ο Δημήτρης (το νεώτερο μέλος της οικογένειας) έχει πολλά να σας πει! Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις υπηρεσίες μας, μάθετε περισσότερα για την Κεφαλονιά, δείτε το φωτογραφικό μας άλμπουμ (όπου υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το εσωτερικό των δωματίων μας) και για οποιαδήποτε διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καντε την κρατηση σας +